Jag älskar produkterna - har de flesta ! rekomenderar verkligen !!

 

Oliv naturell - ekologisk skönhet

Olivoljan har använts i tusentals år både för att få hyn att bli mjuk och för att få sår att läkas. Vi har med ett unikt recept låtit den uråldriga skönhetsoljan komma till sin rätt genom Åhléns egen ekologiska hudvårdsserie.
Olivserien

balsam.gif

Hårbalsam
Fuktgivande och motverkar uttorkning. Ekologisk jungfruolivolja och kamomill ger håret vårdande näring samt återuppbygger hårets struktur. Provitamin B5 tillför håret ny styrka och vitalitet, samt efterlämnar håret följsamt, mjukt och glansfullt. pH: 2,0?2,5. 300 ml.
Pris 50:-

 

Balsamspray

Balsamspray
Oliv Balsamspray är intensivt återfuktande och vårdande. Innehåller ekologisk Jungfruolivolja som är mjukgörande och reparerande samt gör håret mjukt och lättskött. Motverkar statisk elektricitet.
Pris 50:-

 

Bodymilk

Bodymilk
Body Milk är en mild och näringsgivande lotion, berikad med olivolja som vårdar och återuppbygger hudens fuktbalans. Den tränger snabbt in i huden och håller huden mjuk, len och smidig hela dagen.
Pris 65:-

Cellulite Gel

Cellulite gel
Gelen innehåller en kombination av extrakt från bland annat morot, citron och guarano, som tillsammans tar bort och förebygger fettbildningar samt ökar hudens elasticitet och stimulerar blodcirkulationen. Används morgon och kväll i 3-4 veckor för bästa resultat.
Pris 130:-

 

Cleansing Gel

Rengöringsgel
Oliv rengöringsgel är en mild och löddrande regöringsgel för dagligt bruk. Den rengör effektivt huden från make up och avlägsnar överflödigt hudfett. Appliceras på huden och sköljs av med vatten. 200 ml.
Pris 55:-

 

Dagcreme och nattcreme

Dagcreme
En fuktgivande och närande dagcreme som innehåller multivitamin complex med hudaktiva vitaminer och olivolja som bevarar hudens naturliga fuktbalans och aktiverar cellernas reparerande funktioner.
Cremen absorberas snabbt och gör huden mjuk.
Dagcreme 100:-
Nattcreme 110:-

Duschcreme

Duschcreme
Duschcremen är milt rengörande och ger en krämigt lyxig känsla. Cremen innehåller jungfruolivolja och olivbladsextrakt, som bevarar hudens naturliga fuktbalans och skyddar mot uttorkning. Den gör huden mjuk och len samt ökar elasticiteten i.
Pris 55:-

 

Firming Body Creme

Firming Body Creme
Oliv Firming Body Creme återfuktar huden och gör den fastare och jämnare. Den verkar stimulerande på blodcirkulationen och ökar förbränningen i cellerna. Cremen innehåller jungfruolivolja som är mjukgörande och återfuktande. Ett multifunktionellt aktivkomplex som hjälper till att avlägsna vattenansamlingar och avfallsämnen från huden. Används dagligen för bästa resultat.
Pris 120:-

 

Fotcreme

Fotcreme
Mjukgörande creme för torra fötter. Innehåller fuktighetsbevarande ämnen som motverkar förhårdnader och hjälper fötterna att förbli mjuka. Innehåller också eukalyptusextrakt, som har en bakteriehämmande effekt. 75 ml.
Pris 50:-

Fuktighetsgivande mask

Fuktighetsgivande mask

Oliv fuktgiande mask är intensivt återfuktande och vårdande. Innehåller ekologisk Jungfruolivolja som är mjukgörande och reparerande. Gör torr hud mjuk och len.
Pris 80:-

 

Handcreme

Handcreme
Närande och vårdande creme med jungfruolivolja, sheasmör och glycerin som tillför huden fuktighet, motverkar uttorkning och skyddar hudens struktur. Är rik på Provitamin B5 som verkar mjukgörande och ger närande vård åt torra och nariga händer. Cremen absorberas snabbt och gör händerna behagligt mjuka. pH: 6,5-7,0. 100 ml.
Pris 50:-

 

Hårinpackning

Hårinpackning
Närande och fuktighetsgivande hårinpackning med ekologisk jungfruolivolja. Håret blir mjukt och smidigt samt behåller sin naturlig glans. Fördelas i fuktigt hår efter schamponering. Låt verka i 3-5 minuter. Skölj noga. pH: 3,0-3,5. 150 ml.
Pris 60:-

Kroppscreme

Kroppscreme
En unik, naturlig creme, som är avsedd att både skydda, stärka och bevara fuktighet. Ekologisk jungfruolivolja har visat sig ha en lugnande och mjukgörande effekt speciellt på en hud, som är torr och känslig men passar Naturligtvis alla hudtyper. Absorberas snabbt men håller huden mjuk och smidig hela dagen.  pH: 5,0 ? 5,5
Pris 90:-

 

Lermask

Lermask

Oliv Lermask är djuprengörande och tar effektivt bort orenheter i huden. Innehåller ekologisk Jungfruolivolja som är intensivt återfuktande och vårdande. Gör huden ren och klar.
Pris 80:-

 

Lipbalm

Lipbalm
Lipbalmen vårdar, fuktar och motverkar uttorkning av läpparna.
Pris 40:-

Ögon creme

Ögon creme
Oliv Eyecream har utvecklats speciellt för den tunna huden runt ögonen. Den har en god utslätande effekt, är fuktgivande och motverkar åldersförändringar. 20 ml.
Pris 75:-

 

Peeling

Ansiktspeeling

Oliv ansiktspeeling avlägsnar döda hudceller och aktiverar blodcirkulationen. Innehåller ekologisk Jungfruolivolja som är intensivt återfuktande och vårdande. Gör huden ren och klar.
Pris 75:-

 

Tvål pump

Flytande tvål
Mild handtvål som rengör skonsamt utan uttorkning.

Jungfruolivolja och glycerin upprätthåller elasticiteten och är mjukrengörande.

Speciellt bra för torr och ömtålig hud. 300 ml.
Pris 45:-

Refill

Refill
500 ml.
Pris 60:-

 

Deo

Roll-on
Mild men samtidigt effektiv.Olivoljan har en lugnande inverkan på huden  och glycerinet bevarar huden fuktighet.
Aluminium Clorhydrate skyddar mot dålig lukt och fukt. Den har en mild doft av citron/frukt och blommor. Minimal risk för allergiska reaktioner eftersom inga av de 26 doftämnen, som är mest allergiframkallande används (gäller samtliga olivprodukter). 50 ml.
Pris 40:-

 

Schampo

Hårschampo
För normalt hår. Rengör på djupet, är skonsam samt neutraliserande mot hårbotten. Ekologisk jungfruolivolja tillför håret ny styrka, fyllighet och glans samt behåller fuktighetsbalansen naturlig. pH: 5,0 ? 5,5. 300 ml.
Pris 50:-

Shower peeling

Duschpeeling
Mild och effektiv duschpeeling med krossade olivkärnor, olivextrakt och ekologisk olivolja. Peelingen avlägsnar döda hudceller utan att torka ut och gör huden mjuk och slät. 200 ml.
Pris 65:-

 

Tvål

Handtvål
Oliv handtvål kan användas dagligen och torkar inte ut huden. Jungfruolivolja tillsamans med glycerin upprätthåller hudens naturliga fuktighetsbalans och elasticiteten samtidigt som den verkar mjukgörande. Rekommenderas till personer med torr och ömtålig hud, men är givetvis ljuvlig för alla hudtyper. pH: 5,0 ? 5,5. 150 gram.
Pris 40:-

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback