God natt <3

god natt folks..

imorgon åker jag till sommarstugan , ska bli dunderskönt! men betyder också, ingen dator!! såå ha de bra så länge, pussen..

image953

kommentera gärna ngt om eran sommar så här långt , är väldigt nyfiken..

Längesen nu , men här ! en dagens ..

   

Skorta  - Koola Anna
Linne - H&M
Tröja - fått av mamma <3...
Solisar - H&M
Shorts - H&M
Skor - fått av mormor <3 tack!!

(nu, lite fler bilder.. med fanny och syskon!)

  
                   
image950

Favoritbild på mig och lillen.. så mycket liv...

Hey people !

Nu har jag bestämt mig för att "nyöppna" min blogg igen ! :D ska fixa ny design på sidan och ändra banner och allt .. dock så behöcer jag lite hjälp, så ngn snäll ängel där ute ?... kommer inte skriva så mycket nu , för jag ska till sommarstugan på söndag men sen när skolan börjar så kommer allt vara som vanligt igen ! :D

Pusspuss

Ngn håller på att ge runt mitt nr..

Så jäkla störigt för en massa sms från folk jag itne käänner eller överhuvudtaget vet vilka de är.. funderar på att lägga ner min blogg.. eller kanske isf starta en mer anonym blogg..

BOORIIIIING!

Puss

Idag har jag saknat känslan av att befinna sig upp i masten , så jävla gött där uppe. saknar de!

(klicka på bilderna så förstoras de)

 

Det går inte att beskriva känslan när man är där uppe och klättrar, underbart!
Fick även akutlängtan efter många av tjejerna ombord..
tyvärr kommer de aldrig bli ngt inlägg med alla bilder utan de kommer några per dag! idag en bild (från höger) på mig Ebba (som haft solisar på dig) och Matilda!
Bilden är ifrån sista kvällen ihop.. större delen av mitt smink har försvunit efter ett litet (STORT) gråtkalas efter BB styrman och Kaptens tacktal från kursen.. jaja , lite rörigt men jag hoppas ni förstår!

image939

På bilden ligger vi till Kaj i Karlskrona, ha h&m Jeansen på mig och min nyinhandlade blus som jag köpte på segling när vi var i Tyskland, Stralsund!

Nu ska jag nanna kudden och sedan ge gärnet med jobbet imorron , samt sedan hänga på stranden imorronkväll till RIX FM - festivalen! :D:D

Favoriter!

Jag, som ni kanske har förstått har varit iväg i 2 veckor och seglat på Gratitude en 23 m lång skuta ( kryssarklubbenas ) .. det har tagits hela 282 bilder med min lilla favorit till kamera .. Just nu känner jag att jag inte har ork till att skriva om resan utan bjuder istället på tre favorit bilder från resan !

image934


image935
image936

Skriver mer ngn annan dag , kan inte garantera att de blir imorron eftersom jag ska jobba , stora pussen..

Saknar redan alla tjejer på Gratitude!!!!!!