30/1

Hellyuuoo.

idag har jag snackat med kryssarklubben... sitter på en reservplats, 2.. hoppas verkligen att 3 stycken hoppar av så jag och Fanny kommer med . varit med sparv idag, mysmys as usally.

"Jag har en banan"
"Och jag har två röbetor"

Älskar dig otroligt änglasyster, sparv, och banan!

Puss och god natt / Cajsa som älskar sin storebror Johannes ! (v).

29/1

En myyyychhhhhhhet glaaaaaag Cajsa

hejsan hejsan hejsan !
Jag är så förbaskat glad, det är helt sjukt! lääängtar tills sommaren som in i helvete. Idag frågade min underbara pappa mig om jag ville åka på seglarläger två veckor.. segla med 29 andra tjejer på en stor segelbåt längs västkusten, KLART ATT JAG SA JAAAAAAAAA! och de roouligaste av allt är att fanny nog ska md , ifall de finns platser kvar, pappa ska ringa till de imorron ! och sen sa vicco till mig när vi hade slutat skolan att jag fick fälja med henne till öland v.30.... fatta rooliiigt. denna sommaren kommer bli sååå bra ! jag längtar längtar längtar ! och sen så är jag i största allmenheten :D:D

längtar tills imorron, så får jag se om jag kommer med på seglingen!!

Hhaa .. idag på engelskan så hade vi ingen lärare så alla var jätte fjolliga och jag jenny och ebba tog n himmla massa bilder och sjöng.
men musiken var ju ändå klart bääst, ffan va jag och jenny är coooooooouulla... ;b vi skulle spela en låt som heter "whitut you" vi pallade itne lära oss alla acorden så vi spelade bara lite hur som helst och sjöng helt sjöng helt sjukt högt, och de var bara vi som sjöng. hhaa .

Viktoria-en ängel man inte glömmer.. fatta skoj vi kommer få i sommar..
Fanny-Ja vad ska man säga? älskade älskadde sizs.. du vet redan allt!
Jenny-favoritsnille i alla alla alla väder och kläder!
EbbaS-Stoooooorasyster, jag saknar!
SaraP-coouling som är grym på att gymma ( med mig )
SaraK- älskade fnitterfia!
Stephanie-Saknar dig syrran, hoppas vi träffas snart!
Majlinda- vet inte vad som händer, med hoppas de blir bra.
Anna- mitt älskade lilla troll, alltid !
Hanna-en solklar figur som gör vardagen speciell!
LovisaL-sötaste krääääääm!
LovisaP- spaniischcoouliiiiiich
Viktor- coouling och bästis :D
Niklas- Söte och fräcke boddy.
EbbaG- en mycket trevlig klasskompis.

Och alla andra - ni är de som gör livet värt att leva.. älska !

Puss puss puss puss och haj klick ! v.)

18/1

Till Lovisa Lindquist! (v)

Kräm.

Vet du om
att du
smaka
mycket sött
älskling
närmare bestämt
du doftar
också
för den delen
men just det
att du smakar
kräm
just
så påtagligt
när du
öppnar dina
läppar
och erbjuder mig
en handlöst
falla
nerför en
varm
och våt
rutschbana

Jag älskar dig !
Pusspuss..., skriver snart igen. / Cajsa som är så glad att Fanny är frisk igen!


13/1

GRATTIS LOVISA !

Underbarnvacker

Älskade lillasyster ! Grattis på 9-årsdagen !

Det har verkligen hänt mycket denna dag ! Lilleman kom och väckte mig vid nio för att vi skulle sjunga för Lovisa, sen åt vi frukost och sånt . msmsmys.. Lovisa fick ett eyetoy så vi spelade i typ tre timmar, jag var helt slut efter de . SKOJ !

Vi typ 4 kom helahalva släkten, ( men en saknades... T <3 r.i.p.)
det var mysigt. Jag var med Mikkan, som vi firade nyår med.. fy fan va skoj de var.. som vanligt gick vi ut och tog en massa bilder.. haha , som alltid, typiskt oss två.. jag skrattade så jag höll på och dööö.... hahah.... när vi hade fikat på kvällen gick vi ut igen, haha .. vi var nere vid poolen och tog en himmla massa bilder.. Michaela skulle typ sitta på vattenfallskanten och kasta vatten snett mot mig, så skulle jag ta bild .. men hon fick typ allt vatten på sig istället.. haha .. hela mikkans rumpa blev helt blööööt . som jag skrattade, och våra fina bilder i skrindan ! haha .. så här skoj har vi inte haft på länge !

michcajsvi<3MichaelaCajsa här va några smakprov...

Vill du se mer ( även andra bilder ) kolla isåfall de här sidorna!

www.caajsa.pixbox.se

Puss Haaajj Kliiiiiick ! /Cajsa med lugg ;D

12/1

lugg igen lugg

Cajsa har skaffat lugg..

Sååå... nu var man nyklippt igen, trevligttrevligt!!
Blev facktiskt riktigt nöjd =D
Jag vet att jag har varit dålig på att skriva på sistonde men har haft mycket annat och göra. Ska bättra mig ! ha de bra, Pusss..

www.caajsandersson.blogg.se/bilder
www.caajsa.pixbox.se

4-5/1

Två underbara dagar med underbara stephanie (v)

Torsdag. Pappa väckte mig klockan 8... åt frukost och packade de sista. klockan 9.23 exakt gick tåget till malmöööööööö =D=D Stephanie hämtade mig på stationen, för er som inte vet är steff 22 år. jag kom fram vid typ 11. då åkte vi till Lund, vi gick i några affärer - jag hittade ett par jättefina vantar ( vilket för övrigt var det ända jag köppte ) Lund är en väldigt mysig stad tycker jag. Steff bjöd på lunch på ett ställe som hette "gräddhyllan"   Mums. vi kollade runt lite mer i lund sen stack vi till "bullröv", ahaha . egentligen Burlöv, men agge ( agneta ) och steff kallade de för bullröv, fyfan va skoj de va ! Där köptes ingenting, Ganska bull!
Sen åkte vi till IKEA och köpte blockljus... Hmm. sen stack vi till radion ( mix megapol radio city - i malmö ) - ( stephanies jobb ) hon fixade lite och jag kollade unt litta. sen åkte v hem till steff, chillade lite sen lagade ubbe ( urban ) göd mat till oss. =D=D Sen hyrde vi en film - uppgörelsen.. Väldigt söt film, ett bra tips.. den var väldigt väldigt söt. vi gick och lade oss ganska tidigt för steff skulle sända radio kl 6 morgonen därpå.
Fredag. Steffi gick upp typ tjugo över fem.. sen kte hon. jag sov till typ halv nio, sen skjutsade ubbe ut mig till radion, myychhet snällt ! vi var där till lunch, åt på jensens böffehus" - det stavas inte så men iaf - det var grymt gott, som alltid! Sen gjorde vi itne så mycket mer, spelade in några sjukt skojiga filmer, chillade, sen körde steff mig till stationen vid 3 .. jag fick byta vagn och krångla i helsingborg, men det gick fint, behöll för en gång skull lugnet, det brukar sluta med att jag får panik, men ack nej inte denna gång...

det var verkligen två riktigt mysiga dagar med dig stehanie whilborg - syster. <3

1. turning torso  2.   steff
3. Steff  4.   Jaaog 5.flum         6.  sommar 05

1. vid turning torso i malmö, sist gång jag var hos steff. ( har tyvärr inga bilder från denna gången )
2. Steff sänder RADIOOOO <3
3. Steffi vid turning torso.
4. Jag på mix city, skoj skoj skoj
5. Jag på mix city, ännu mer skoj skoj skoj
6. Jag och steff i båstad, sommaren 2005

glöm inte kolla
http://www.caajsandersson.blogg.se/bilder
http://www.pixbox.se/usr_show_id39439_page0_order1.html

Tack hej puss klick kram / Cajsa.

31 dec - 1 jan.. NYÅR!

tröööött :O

hallo ja, nu var det dax att skriva igen, jag måste bli bättre på de här!
iallafall, jag åkte till markaryd, som ligger i småland . till en familj som jag ha känns sen innan födsel, mysigt! Vi fick hummer till förrätt sen typ oxfile´ med potatisgrateng och till efterrätt choklad pannakotta. Mums mums. sen en jävla massa godig på de. vi var borta hos betty och felix och filip på tolvslaget, fyfan med rakter! deet var en sån där trälåda som välte så alla raketer kom mot oss och in i en bil, fyfan va rädd jag blev. Helvete ! trodde fan jag skulle dö. men sen gick typ jag, mikkan, filip, felix på en liten rundtur.. Kallt, och vi gick snabbt som in i. sen gick vi in till betty, satt i deras soffa till klockan var ca 02.00 då cyklade jag och mikkan hem . när vi kom hem hittade vi mormor och johannes i en varsin soffa, sovande ! sen typ bäddade "vi" och såå... sen när typ alla vuxna lagt sig utom mamma och staffan ( ca klockan kvart i 3 ) så gjorde staffan nattamat till oss, knäckebröd med korv. Haha . sen vid typ kvart över tre gick de upp och mikkan somnade.. samt lovisa och johannes med. men jag var klarvaken.. s jag låg och smsade till 4 =D Hahha.. Mys.. sen väcktes jag vid 9... fyfan va trrött jag var då.. och är nu med för den delen ! orkar inte skriva mer !

men måste påpeka nyårsaftons roligaste stund, när vi halsade 12 precentig champanj ur alla flaskor. - måste påpeka att en starköl är 4 procentig. och champanjen var 12, 12, 12.. SKIIIITSKOJ!

kolla den andra bloggen . - bildbloggen...
http://caajsandersson.blogg.se/bilder/

och pixboxen.. =D=D=D=D
http://www.pixbox.se/usr_show_id39439_page0_order1.html

Pusspusspusspuss (L)(L):) / Cajsa, med nytt nyårslöfte som redan är brutet ;)