27/12

Förlåt, jag vet att jag har varit dålig på att skriva nu.. Ska ta tag i det!

Julhelgen, vad ska man säga... shiiiiiiit så myckeet har hänt, nej faktiskt inte...
Julafton var mycket mysig, men inte som alla andra.. jag menar, inte en jävla snöflinga.. Men iaf, fick jättemycket fina saker av min pappa och farfar och bror... de var dem jag firade med. vi hade det jättemysigt. mormor och morfar åt jullunchen hos oss.

Juldagen, var jag hemma hos mamma =D på kvällen var vi hos mormor och morfar, där åt vi god mat och delade ut julklappar.., fick lika mycket till... en massa bra saker. julia, johannes flickvän kom.. det var skoj. vi hade en väldigt trevlig kväll, haha..Fanny kom, och vi gick hem till henne och kollade på OC.. mys !

Annandagen, tillbringade jag med min käre Fanny och en mysig biltur med min mamma =D På kvällen var jag inte riktigt på humör så jag tänkte på allt, allt jag inte skulle tänka på.

Men, jag tänker på dig paulina , två år sedan, kan inte förstå! Du är saknad vännen :'(....

Idag har jag bara varit med Fanny och kollat på OC. har inte så mycket mer att skriva.
Önskar bara jag får sova i natt, utan tårar!

bye... /Cajsa

fredag v.50

Julavslutning.

Jiiipppiiee äntligen jullov!
den här dagen har variiit underbar.. vaknade typ 06.20 och var klarvaken, så jag gick upp och började platta mitt hår. vilket tog en evighet! Sen åt jag frukost och sånt .. 8 var jag i skolan.. vi började och typ gjorde ingenting... hade några julfrågor och några så lekar, skojsigt! vid 10 gick alla högstadieelever till mmatsalen... ( vi har en stor scen där ) rektorn höll sitt lilla tal och sen sjöng franskeleverna tre julsånger , på franska.. sen kommer det bästa : Hanna Anna och Isabel spelade gitarr och sjöööng, det är så j**la bra! först:  mr.jones   sen : when you say nothing at all    sist : I'm yours........
Inse bra de är! Sen sjöng två tjejer solo, bra! en gick alla tillbaka till deras klassrum, vi fikade och avtackade våra lärare..+ att en slutade.. när alla typ hade fikat klart gick hela klassen ut för att ta bilder, här är två som lena tog med min kamera.

klassen
klassen.

jag saknar min gamla klass oerhört , men måste påpeka att denna är underbar och konstig.. Haha .
När vi slutat åkte jag vicco pappa johannes ola john tiger till enehall och käkade, mums! Sen blev va jag tvungen att sticcka till mitt juljobb, på miss elly... inte så mycket folk, så det var knappt ngt att göra där.. sen var jag med Fanny, vi bytta julklappar.... jag fick ett jättefint halsband från snö =D=D=D=D..
På kvällen var jag med Vicco och Marie, flummigt värre....

Pusspusspussss.......... / Cajsa

kolla dessa sidor.
http://www.pixbox.se/usr_show_id39439_page0_order1.html
http://caajsandersson.blogg.se/bilder/

Måndag v.50

Ny blogg....

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket, ..  skolan var så tråkig (!) Va med Viktoria efter skolan, dansade med ängeln.. haha . det var bara vi två. skoj skoj skoj. På kvällen socialade jag mig med min söta granne Fanny.. vi kollade på OC och drack varm choklad, mys!

Måste dock berätta att jag skapat en ny bild-blogg, där jag kommer lägga in minst en bild varje dag! =D, ska iaf försöka hålla det... =)

http://caajsandersson.blogg.se/bilder/

Puss haj klick / Cajsa... <3

p.s glömmer aldrig det som hände i skolan idag! d.s

Lördag v.50

Kamera dag ;D

Usch.. denna dag gjorde jag inget vettigt.. kom hem från Fanny vid typ 12.. duscahde ocg fixade och så.. sen år jag lunch och mojjsade med håret i typ en timme, slutade med flätor! =) tog en jävla massa bilder på mig själv, moahaha ...!!

Hejsanpuss

Fixade med bilderna och kollade på film efter. På kvällen kom Fanny vi watchade OC.. Har du inte sett OC har du missat något underbart.           
                                                         P@K    /Cajsa..

Fredag v.50

Trevliiiigt med friiiendseen !

Var i skolan, vilket var ganska tråkigt utan Jenny. + Att jag inte träffade Viktoria på hela dagen. Men jag var med de underbara flickorna i 8b...
Slutade 12.30 då stack jag hem och städade och grejade lite, sen gick jag ner till musteriet =) Där väntade Anna och Hanna <3.. de var i musikrumemt så det tog en liten stund innan jag hittade dem. De spelade gitarr och jag sjöööng, det var skojsiiigt.  Sen gick vi till den stora oranga soffan och satt där ch skrattade med fiskarn =D.. Bruttall, f fan vad jag och fisk garvade! Underbart! Sen spelade vi pingis, moahahha. jag ägde alla ! ;D Fyfan va skoj jag hade den mysig tid på musteriet med Anna Hanna & Fiskarn, hade en liten flummig period med Josse Jenny och Ebba med, skoj!! Sen gick Jag Anna Hanna till Spara för att köpa läsk, Pepsi blev det. Sen följde vi hanna hem och vi gick hem till mig, där kollade vi på litta bilder och flummade, sen gick vi till Fanny och käkade pizza, mums. Det var jag Anna Hanna Lovisa Fanny Rebecka Amanda.., vi kollade på titanic, fyfan vad vi grääääät!! Usch, den filmen är bara för bra! Vid typ 11-halv12 åkte Amanda Anna Hanna och Rebecka hem. Då var det bara jag fanny och Lovisa kvar, vi gick ner i fannys poolhus där var det typ -2 grader, nej men +15... för jävla kallt , sen blev jag och Lovisa skithungriga så vi var tvungna att gå upp till huset igen , i mörkret, fyfan va rädd jag var, men iaf.. vi åt lite sen gick vi ner till ishotellet ( poolhuset ) igen... vi bäddade och fixade. vi hade typ 6 täcken i sängen och jag hade tjocktröja på mig, vi låg tre stycken i en dubbel säng med allt det där ch ändå låg jag och hackade tänder, moahhaa . jag var typ skittrött , somnade vid kanske 1-2 där ngn gång . Jag snackade typ en halvtimme med Oliwer , förövrigt Lovisas kusin =D sen somnade jag och vaknade iskall medans de andra var jättevarma...... ja, jag är kallblodad ..

Pusspusspuss / en numera lite varmare Cajsa.


ÄnglarMe 

Vänster: En klockren bild på två av mina underbaraste änglar, Fanny och Anna.                                                  Höger: En bild på mig för typ 3 månader sen.

röd eller rosa ? / just nu, rosa.


fredad-lördag v.49

Underbart med mina vänner! (v)

Fredag.

Det var rooooouligt.. vi har så här flextid i skolan, haha.. alla i klassen gick in typ halv ett  och slutade halv två, själv satt man ensam kvar till kavrt i två och snackade med sin lärare , =P Men sen va jag med Axelina, Fanny, Lollo och Hanna <3 vi gjorde smothies och tag en massa bilder med Fannys cam.

mördare bakomHänderSpöke bakom.

här är några skrämmande bilder på mig.          (samma min på alla bilder )

På kvällen kollade jag, Fanny, Anna och Hanna på film ( how t deal ) ganska okej. vi kollade nere i källaren hos mig på pappas projektor. MYSIGT!

Lördag.
Åkte med tåget 9.23 från Båstad  med marie. vi var ty på väla vid halv 11 .. vi var där i fem och en halv timme ( alltså till 4 ) jag köpte en himla massa julklappar och *nästan* ingenting till mig. Vi var också inne på Ikea, åt morotskaka och varmkorv =D inne på Ikea hittade jag skitmycket. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN IKEA ! det är så himla bra! Pappa hämtade oss vidi 4 . vi ( jag, pappa, Johannes, Helena och Ola ) åkte till en restaurang i Halmstad, vi åt på PIO.. skitfint. och grymt gott. TACK PAPPA ! Sen åkte pappa och Helena med hem till Ola för att drick kaffe så jag och johannes var hemma. vi åkte upp till videobutiken men den var självklart stängd, suck! men en moppetur med brorsan skadar väl inte, fast jag måste erkänna att jag var lite rädd. Nu sitter jag här och har inget bättre för mig. ska nog sociala mig lite med min bror nu.
 
puss @ kram  /Cajsa, som älskar ikea ;D..

Du som vill ha ett gott skratt ska kolla på denna lilla konstiga film på två koreanska flickor.
http://www.youtube.com/watch?v=R4cQ3BoHFas&feature=Favorites&page=1&t=t&f=b

Torsdag v.49

Hallloooo ja!


Idag har jag inte gjort ngt vettigt. :) Haha . ... typ först matte, med jenny (L) och det var skoj, vi var tvungna att jobba som in i helvete för vi hade suttit och snackat en massa andra lektioner ;) men ajja ... imorron är det diagnos för de som vill veta,.  hahah .  Sen hade vi spanska . ganska skoj, vi har bara en massa konstiga genomgångaroch skit , fast sen hade vitvå pratövningar , jag och Kajsa fick vara seamesiska tvillingar, mohahah .. sen hade vi typ SO... bara en massa redovisningar, fast det var grymt skoj, hahah . skrattade som fan med Gabbe och Mirro, två som fnittriga damer .  tss... sen hade vi svenska fastvi fick tillbaka engelska proven, 97/115 - ganska nöjd..

Vi slutade tio i två så då gick jag hem med jenny och fikade . klockan tre gick vi tillbaka till skolan , jag hämtade vicco och jenny skulle typ vara med den snälle Viktor :D Jag och vicco drack upp en hel jävla flaska glögg ( blossa ) Hahaha . gott gott gott.  sen flummade vi som faen..och jag jagade vicco i trappan så hon trillade, mycket skoj . hahaha . men det väl bra ? :O ..

Sen åt jag pannkakor till kvällsmat, mums! Kollade på Johannes och Loves träning, mohahah .  det var skoj ;)

Nu har jag inget mer att berätta , skriv gärna en kommentar (v) så blir jag glaad.

Puss Haj Klick !              /Cajsa som älskar sin skyddsängel Josse<3<3<33333<3

Utklädd

Bjuder påen liten bild från en roooulig utklädnigsdag med Viktoria och Marie.

Halloween eller påsk ?  / halloween är mysigare och roouligare.
  

torsdag-söndag v.48

Torsdag

jag stannade i skolan till typ 17.00 väntade på vicco, hennes klass höll på med att binda kransar och annan shit inför jlumarknaden. När vi kom hem till mig, flummade jag som in i helvete.. Vi åkte hem till vicco och hämtade hennes grejor och hyrde film. Sen ringde vi marie och hörde ifall hon ville komma på kvällen vilket hon gjorde vi  åt pannkakor, jamjam.. Sen gick vi ner i källaren och fixade med projektorn och blåste upp en biggy luftmadrass,... där nere låg vi och kollade på "She's the man" det var skoj.. Johannes hade Julia, Love, Emelie och Conrad hemma.. Marie stack hem vid typ 23 Vicco som ju hos mig så vi fjantade och fnissad långt in på småtimmarna!

Fredag

Pappa väckte oss vid 9... vi hade en lång frukost sen gjorde vi oss i årdning och åkte upp till banken och hämtade mitt ID-kort och pappa satte in 950:- på mitt kort =D=D Sen åkte vi hem till vicco och gjorde oss i ordning. kl.17.00 var det genrep på dansen, allt gick sådär. en massa flum. Sen åt vi på capri och jag åt en pizza, margerita, grymt god. Sen när vi kom hem kollade vi på Idol, eller iaf slutet. jag tycker att Markus sjöng vinnarlåten bäst och att den passade honom bättre men erik är ju helt klart snyggast ! Vi somnade ganska tidigt.

Lördag

vaknade i hyfsad tid.. åkte hem typ vid 12 sen gick jag till julmarknaden och var där typ 13.30.. det spöregnade hela dagen och vi hade inte något tak på vårat stånd..., men rebeckas mamma lotta som med parasol och sånt shiiit sen . och efter en stund kom percys pappa med en hel ställning och presening och till slut blev det riktigt bra. när jag hade stått klart min tid åkte jag hem till Marie, vi gjorde varm choklad sen åkte vi till förslövs aula där vi skulle ha våran julshow.. när vi kom fram skulle jag ta några saker i bakluckan och vi var skitstressade så marie smällde igen luckan innan jag hade backat undan ordentligt, det blev en hejdundrans smäll inne i mitt huvud och jag blev typ stumm vad jag kommer ihåg.. jag har en liten minneslucka just precis efter. jag minns bara att marie började skrika av rädsla och typ skrek  förlåt och en massa. jag var lite yr men sa inget för då hade jag nog inte fått dansa. Allt gick bra och när jag kom hem åt vi.. sen spelade jag, julia, johannes och pappa kort... jag kom 3:a .. Sen fick jag ont i huvudet och blev väldigt trött så jag gick upp och lade mig och läste ..

söndag

sov till typ 10 sen åt jag frukost och sen låg jag och slappade i soffan med täcket och datorn... klockan 14 åkte jag, Johannes och pappa till bowlingen.. dät väntade julia. vi spelade i en timme och jag kom 3:a i även detta spel. Måste bara säga att jag är sjukligt glad över att Johannes och Julia är tillsammans, Julia är överbart underbar rakt igenom ! =D=D Betyder ! ( v ) sen har jag inte gjort så mycket mer denna dag.

Nu ska jag snart hem till Mammsen <333
älskar er, men speciellt diiiiigg ! (L) psuspuspussss. /Cajsa.

Kolla min fina pixbox.. =)      
http://www.pixbox.se/usr_show_id39439_page0_order1.html         (v)

längtar tillbaka till värmen på mallorca =(

Bryggan på mallorca

Bye bye ; )

Sommar eller vinter ?  / Summer, honey!